Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodina trvá 45 minut. Je možné, že někdy bude kratší a někdy zase delší.

 

1. Můžete mi tykat. Vykání je povinné pouze pro studenty 1. ročníků.

 

2. Na hodiny musíte mít zakoupený sáček s drahými kameny a učebnici Svět drahých kamenů.

 

3. Pokud se budete chtít na něco zeptat nebo odpověďět na otázku, napíšete "!" (vykřičník). 

 
4. V hodině se nesmí bez povolení používat kouzla ani lektvary, platí také zákaz popíjení alkoholu, požívání drog a jiných návykových látek.

 

5. V hodinách se nesmí vyrušovat mluvením nebo dokonce křičením (použití klávesy Caps Lock), sprostě mluvit a tapetovat.

 

6. Sešit si můžete, ale nemusíte vést. Pokud si jej budete vést, bude vám to připočítáno k dobru :)

 

 
7. Pokud jste chyběli na hodině, musíte se omluvit. Omluvenky přijímám pouze do kabinetu a to maximálně 5 dní po hodině. Za jednu neomluvenou neúčast je odebráno 5 bodů. Ti, kteří na hodinách nebyli 3x za sebou (bez omluvení) budou vyřazeni.

 

8. Studenti si při zkoušení nebo písemce nesmí navzájem radit.

 

9. Na konci některých hodin dostanete domácí úkol. Tento úkol je povinný i pro studenty, kteří se hodiny nezúčastnili. Domácí úkoly se mi posílají na mail PaigeMathews@centrum.cz. Neodevzdání = Troll.

 

10. Pro postup do vyššího ročníku musíte mít alespoň 2 známky (DÚ a test), 50% účast na hodinách a dobrou známku (V, N nebo P) z postupových zkoušek.

 

11. Každý student (kromě 6. a 7. ročníku) má během školního roku 1 referát na předem vybraný kámen z osnov pro daný ročník. Referát nesmí být kopírovaný pouze z jednoho zdroje a už vůbec ne slovo od slova. Takový referát je hodnocen známkou T. Součástí referátu mohou být také obrázky (kvalitní a pokud možno jiné, než jsou v poličce na tomto webu.)